Eurolite FE-800 RGBAW 15watt LED Flower (2 stuks)

5 x 3 Watt LEDs RGBAW. Hoge output en een ruimte vullend effect

Prijs: € 15,00 ex BTW

Omschrijving

Algemeen

Dit lichteffect met zes lenzen zijn we al meer tegengekomen. Ook bij andere merken. Maar nog niet met RGBAW techniek! Eurolite komt met de FE-800 op de markt. Dit is een zaalvullend effect met zes lenzen en drie spiegelclusters op een roterende as. Tientallen kleine, strakke bundels doorkruisen de ruimte. Laat de bundels héél langzaam bewegen, gebruik wat rook en zie een waanzinnig effect! Of laat ze juist heel snel bewegen om een druk effect neer te zetten. De keus is aan u!

De RGBAW techniek van de FE-800

Een rode, groene, blauwe, amberkleurige en witte LED zijn als lichtbron aangesteld. Deze hebben elk een vermogen van 3 Watt. Zo wordt een enorme lichtopbrengst gegenereerd. De kleuren zijn onafhankelijk te gebruiken, zodat combinaties mogelijk zijn.

Diverse werkmodi van het lichteffect

Voor de meest eenvoudige toepassingen zijn eenvoudige modi te selecteren. Muziekgestuurd, volautomatisch of een vooraf geselecteerd programma kan gekozen worden. Dit gebeurt middels het LED-display aan de achterkant en de menu-knoppen. Selecteer de juiste modus en profiteer direct van het zaalvullende effect.

Is dit te eenvoudig voor u? Dan is DMX de oplossing! Het lichteffect is via vijf DMX-kanalen aan te sturen waardoor u een optimale controle heeft. Kleur, dimmer, stroboscoop, rotatie, u bepaalt wat er verandert. Zo is de FE-800 optimaal af te stellen op een nieuwe, of bestaande lichtshow.