Wil je écht een unieke aanvullig op je feest of evenement?

Een fleeky DJ in een originele zwarte VW Golf Cabrio? De hele set kan stand-alone draaien en zelfs rijden. Dit is zéér uniek. U bereikt een groot publiek! Bijvoorbeeld mee in een optocht of corso, met jouw reclame erop? Langs de lijn tijdens de wedstrijd? Bij het verwelkomen of juist uitzwaaien van je gasten (wij staan o.a. op een grote out-door festivals!). Overal waar de cabrio kan komen kunnen we draaien, buiten, binnen, in een vliegtuighangar, op de camping… overal waar jij wil.

Interesse, of wil je gewoon meer weten? vul het onderstaande formulier in of bel ons even.

Reserveer Hier de CabrioDJ voor uw evenement

Over de CabrioDJ:

De CabrioDJ is een omgebouwde zwarte VW Golf 4 cabrio. De zitting van de achterbank is vervangen voor een stevig plateau waar de DJ makkelijk kan staan.  Tussen de voorruit en de rolbeugel is een speciaal plateau gemaakt waar de DJ apparuur komt te staan. De hoogte is vergelijkbaar met de meeste booths waar DJ’s achter staan.

Achterop de CabrioDJ is ruimte gemaakt voor een aggregaat en montage punten voor speaker statieven. Doordat alle apparatuur aan de auto vast zit is rijden terwijl de DJ draait mogelijk. LET OP, dit mag niet zomaar op de openbare weg. Enkel bij optochten, corso’s ed.

De CabrioDJ wordt standaard geleverd met een pioneer CDJ2000 dj set en 2 hoog kwaliteit aktieve luidsprekers van 1000 Watt per stuk.

Natuurlijk is uitbreiden van de installatie geen enkel probleem.